Om oss

Hei!

Hyggelig at du har funnet veien hit til bloggen vår. Vi driver kafeen Elias Mat & Sånt som så dagens lys i februar 2012. Siden den gang har fritidsproblemer vært en ikke-sak, og rakkeren kan nok ganske sikkert få skylden for både rynker, søvnløse netter og fremtidige magesår.

Men vi er også fryktelig stolte av det flotte stedet vi har skapt.

Her vil vi dele oppturer, utfordringer og nedturer, og la deg ta del i en liten del av hverdagen vår her på Elias.

I tillegg vil du finne oppskrifter og reportasjer om noe av det vi liker aller, aller best – mat. Inspirasjonen er norsk natur, siden det er så uendelig mye spennende man kan lage av det man finner i skogen, i havet og i hagen.

Vår filosofi er at god mat lages fra bunnen av med ferske, gode og rene råvarer. Å være bevisst hva man spiser og drikker handler både om det som er bra for deg, dyrene, miljøet og smaken.

Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage maten selv, og man skal ikke undervurdere gleden i å sitte i solveggen med en fersk brenneslesuppe eller en hjemmelaget is med smak av nyplukket rabarbra fra hagen.

PS: Sjekk ut vår hjemmeside www.cafeelias.no for meny, åpningstider og nyheter. Vi er også på Instagram: Eliasmatogsaant, twitter: Matogsaant og på facebook.com/cafeElias :)

Jacob & Kristin :)

 

Share

Legg igjen en kommentar